konferansier og komiker 

Nå er Øyvind Rafto i gang med nye spennende prosjekter. Han gjør det smått innenfor eiendom og produktutvikling, men desto større og bedre innenfor konferansier, humorinnslag og programleder. Gjerne for din bedrift. Alt blir skreddersydd ispedd drøssevis av sceneerfaring og glimt i øyet! Øyvind bor i Bergen, men kan like gjerne gjøre en god jobb andre steder i landet - så da gjenstår det bare å si beskjedent: Book han! Book han!

"Vi benyttet Øyvind Rafto til et stort boligseminar for en kunde. Han var konferansier og underholder under både fagdagen og middagen på kvelden.

Både vi og kunden var svært begeistret for hans opptreden. Han hadde satt seg godt inn i temaet for dagen, og leverte treffsikre og morsomme poenger både dag og kveld. Vi vil på det sterkeste anbefale Øyvind Rafto som konferansier og underholder!"

Ludvik Heian Pettersen, prosjektleder i Eventyrlie AS

"Vi var strålende fornøyd med Øyvind på arrangementet i går kveld. Utrolig dyktig, tok virkelig næringsliv og politikk på kornet her i regionen, var godt forberedt, latterkulene på rekke og rad for hele forsamlingen (160 personer). Helt fullt hus. Strålende tilbakemeldinger fra deltakerne på Øyvind!"

- Børge Brundtland,

Daglig leder Industri Utvikling Vest

"Tilbakemeldingene fra deltakerne på eiendomskonferansen var strålende! Rafto gjorde en fantastisk jobb! Godt valg! Zachen-V75 løpet på slutten var genial!"

 

- Torgeir Hågøy, Eiendomskonferansen Eiendom2018

et utvalg kunder:

BOOKING: