show 

Truls svendsen fra Æ til å

Øyvind Rafto jobber for tiden sammen med Plan B Management AS om å lage dette showet: Truls Svendsen fra Æ til Å. 

Showet settes opp i Tromsø fra 7. februar 2019 og deretter står resten av Nord-Norge for tur. I 2019 gjør Truls søring av seg igjen og resten av landet står for tur. 

"Nye hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls - i showet Fra Æ til Å!

Ingen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønand, og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Det er ikke den ting denne mannen får til. Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd. 

Kjøp billett og få se den hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls - i showet Fra Æ til Å!"

90 minutter på 80 minutter

Raske Menn - 90 minutter på 80 minutter

Showet ble spilt omkring 200 ganger for ca. 150.000 publikummere i perioden 2014-2017. 90 minutter på 80 minutter fikk terningkast 5 i VG, Bergensavisen og Aftenposten. Høydepunkter fra showet var blant annet Påfuglen, Storken og Kakaduen, Calle og stigen, og en dans der Øyvind, Calle og Anders ble til 9 dansere, med magiske grep.

Terningkast 5 fra BA:

"Lekne og kjappe menn"

"Rafto har tidligere vist at han kan kunsten å være nyhetsanker. Her blir nyhetene veldig lokale. Og ganske frekke" - Per Randers Haukaas, 2015

Show 2 & 3

Raske Menn - Show 2 & 3

Showet ble spilt omkring 200 ganger for ca 150.000 publikummere i perioden 2009-2011. Show 2 & 3 fikk terningkast 5 i VG, Bergens Tidene og Bergensavisen. 

Høydepunkter fra showet var blant annet Åpningen med husker, Norskkroppen, fiolinkvartetten og hundeutstilling.

the fast show

Raske Menn - The Fast Show

Showet ble spilt omkring 500 ganger og ble sett av 300.000 publikummere i perioden 2003-2008. The Fast Show fikk terningkast 6 i Dagbladet og Bergens Tidene, og terningkast 5 i VG, Aftenposten, Bergensavisen og de fleste andre aviser i landet. 

Høydepunkter fra showet var Linjedommerdansen, Verdenshistorien på 5 minutter, Rødhette og Ulven, Danglebærsangen, Pornosangen, med flere.